Tapijtmuseum werkt aan de toekomst

Het Tapijtmuseum doet nog mee!

Het Tapijtmuseum is in de race voor de stimuleringsprijs Erfgoed Sterren van het Oversticht. Het museumproject “Het Ambacht van vlechters en wevers” waarmee werd ingezet kreeg niet genoeg stemmen om direct n aanmerking te komen voor de tweede ronde.

Toch maakt het project nog kans op de stimuleringsprijs, dankzij de vakjury van het Oversticht. Die jury mocht ook een project aanwijzen en was erg enthousiast over de inzending van het Tapijtmuseum.

Donderdagmiddag 14 oktober komt de jury naar het Tapijtmuseum om meer informatie over het project te krijgen en volgende week wordt dan bekend gemaakt wie de winnaar is.

Het project “Het Ambacht van vlechters en wevers” is een onderdeel van het plan “Het Tapijtmuseum op weg naar de toekomst”. Om het Tapijtmuseum ook in de toekomst aantrekkelijk te houden voor jonge en oudere bezoekers, is het museumbestuur nu aan het nadenken hoe dat  kan worden ingevuld.

GEPUBLICEERD >> 11-10-2021

Het gehele jaar
Dinsdag: 13.30 - 16.30 uur
Zondag: gesloten
27 april tot 1 oktober
Dinsdag: 13.30 - 16.30 uur
Zaterdag: tijdelijk gesloten
Extra opening
Zie de agenda

Reserveren Toegangsprijzen Museumwinkel Contact

Meer info over het museum? Klik op onderstaande foto's!