Nieuwe kokosgaren voor het Tapijtmuseum

Karan Group India levert kokosgaren aan het Tapijtmuseum

Dankzij de inzet van Raymond van Dijk, directeur van ITC Natural Luxury Flooring / Red Star, (onderdeel van de KARAN GROUP India), krijgt het Tapijtmuseum kokosgaren uit India.

Door de steeds meer toenemende verkoop in het Tapijtmuseum van ruige matten met verschillende kleurenpatronen, wordt de voorraad kokosgaren steeds kleiner.
Van een aantal kleuren is de voorraad helemaal op en deze wordt nu weer aangevuld met 2200 kilo kokosgaren uit India.

Bij de foto:

Wim Beens (wever van de ruige matten) bekijkt de monsters van de Indiase kokosgarens en bepaalt welke kleuren in het Tapijtmuseum gebruikt gaan worden.

GEPUBLICEERD >> 22-5-2017

Het gehele jaar
DI: 13.30 - 16.30 uur
27 april tot 1 oktober